Peugeot Toul Duo set peper- en zoutmolen 16 cm kunststof

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,95 € 39,95

OF

Snel overzicht

De Peugeot Toul Duo peper- en zoutmolen zijn gemaakt van helder acryl en zijn 16 cm hoog. Maal uw peper vers voor het beste aroma, en stem de grofheid van het zout af op uw gerecht.

De modern vormgegeven Peugeot zout- en pepermolen zijn gemaakt van helder acryl en hebben een uniek roestvrijstalen maalwerk. Dat van de pepermolen is recht en die van de zoutmolen heeft een conische vorm. U past de maalgraad van de molens aan door de knop bovenop strakker of losser te draaien.

Gebruik de pepermolen enkel voor zwarte en witte peperkorrels. Houd de zoutmolen uit de buurt van vocht, om samenklonteren van het zout te voorkomen.

Peugeot biedt een levenslange garantie op het maalwerk van de peper- en zoutmolen. U kunt de buitenzijde van de molens reinigen met een vochtige doek. Reinig het maalwerk met een droge kwast.
Peugeot Toul Duo set peper- en zoutmolen 16 cm kunststof

Details

Velen kennen Peugeot van de auto’s en de fietsen, maar lang daarvoor, in de 19e eeuw, begon Peugeot met het maken van pepermolens. Nu - meer dan 160 jaar later - worden de molens van Peugeot gezien als de beste ter wereld en genieten ze de voorkeur van alle grote chef-koks. In de fabriek in Frankrijk worden inmiddels meer dan 2 miljoen molens per jaar geproduceerd. Naast de vertrouwde klassieke modellen van hout, zijn er modellen in roestvrij staal, in acryl en in allerlei combinaties van deze materialen. Voor elk wat wils. Bovendien heeft Peugeot voor iedere specerij een eigen maalwerk, dat zo is gemaakt, dat deze het beste uit de specerij haalt. Op het functioneren van het maalwerk geldt levenslange garantie.